Slotweekend De Nieuwe Doelen met dansvoorstellingen Papillon

GORINCHEM Op de laatste zaterdag van juni is het podium van Schouwburg De Nieuwe Doelen van de ruim 200 leerlingen van Balletschool Papillon. Aangevuld met gastoptredens van musicalstichting LUSA laat Papillon daarmee zien dat een theater van het kaliber van De Nieuwe Doelen onmisbaar is voor sociaal-culturele voorstellingen in de stad.

Anja Rietveld en haar vaste dansdocenten Birgitta Jansen en Alex da Rosa nemen het publiek mee op een dansreis door de wereld van de seizoenen en de elementen. Van klassiek ballet tot hip hop, van popdance tot musical, van kleuter tot tiener: dansstijlen voor alle leeftijden passeren de revue. De leerlingen dansen twee voorstellingen, om 13.00 uur en om 16.00 uur. Voor de eerste voorstelling zijn nog kaarten verkrijgbaar, de tweede voorstelling is zo goed als uitverkocht.

De leerlingen van Papillon treden ook regelmatig op bij exposities, evenementen en televisieprogramma's. Onlangs waren Papillon-dansers nog te zien bij de opening van het Symposion, in het bijzijn van Prinses Beatrix. Eerder werd ook de expositie 'Van Stoelen Bezeten', geopend door Prinses Margarita, opgesierd met een optreden van Alex da Rosa en een aantal dansers. Verder werkte Papillon dit seizoen mee aan de televisieprogramma's Popster en We Are Family.

Papillon heeft de afgelopen dertig jaar vele malen in Schouwburg De Nieuwe Doelen dansvoorstellingen verzorgd en daarmee duizenden leerlingen en een veelvoud aan bezoekers laten genieten van de magie van dans en musical. De voorstellingen op 27 juni worden de eerste voorstellingen in de oude schouwburg, onder de nieuwe naam Theater aan de Haarstraat. Aanvang: 13.00 uur (nog kaarten beschikbaar) en 16.00 uur (vrijwel uitverkocht). Kaartverkoop: tot en met 26 juni aan de balletstudio tijdens openingstijden, op 27 juni aan de theaterkassa, zolang de voorraad strekt.

Prijzen: kinderen tot 12 jaar € 10 , kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen €13,50. Meer informatie: www.balletschoolpapillon.com of 0183-625008.