• The Comedy Zoo

Spraakmakende comedians in De Nieuwe Doelen

GORINCHEM De schouwburg van vroeger heeft haar deuren al weer enige tijd geleden gesloten, maar ondertussen lijkt er steeds meer te gebeuren rond en in De Nieuwe Doelen. Binnenkort zijn er zelfs weer professionele voorstellingen te zien. Dankzij Event Wrks kan Gorinchem vanaf 22 december genieten van cabaret, stand-up en improvisatieshows in het theater aan de Haarstraat.

De Nieuwe Doelen toont het komende jaar unieke stand-up comedy en cabaret voorstellingen van The Comedy Zoo. Een nieuwe reeks comedynights met spraakmakende comedians van onder andere BNN programma's De Lama's, Alpacas, Padoem Patsss en het welbekende Amsterdamse Comedy Cafe en Toomler. Droog of sappig, intelligent of plat; alle soorten humor komen voorbij. The Comedy Zoo wordt een verzamelplaats voor comedians van het moment in Schouwburg De Nieuwe Doelen, waarbij elke editie gericht is op een specifiek thema. De verschillende comedians dagen het publiek uit en de lachspieren worden volop getraind. De avonden worden swingend begeleid door dj duo JAY+JOSH en gepresenteerd door wisselende bekende comedians.

Het concept wordt door Event Wrks in Gorinchem geïntroduceerd en op donderdag 22 december start de eerste editie met Howard Komproe, bekend van Toomler's Comedy Train en het BNN programma Padoem Patsss, Martijn Oosterhuis van De Lama's, Ruud Smulder van het programma Alpacas van BNN, de Nijmeegse comedian Samir Fighil en host Edson da Graça van de Nederlandse versie van Ridiculousness op MTV.

Kaarten zijn te krijgen via de website van De Nieuwe Doelen, www.denieuwedoelen.nl.