Stekjesbeurs De Punt

ARKEL Voor liefhebbers van de bijen- en vlinderplanten verzorgt Wereldwinkel- en Natuurtuin de Punt zaterdag 26 maart vanaf 10.00 uur een kleine stekjesbeurs op het pleintje naast de Wereldwinkel, Schotdeuren 52 in Arkel. De toegang is vrij, parkeren is gratis. Het is niet noodzakelijk zelf planten mee te nemen om te ruilen, de plantjes van de Natuurtuin zijn tegen een kleine vergoeding te koop. Behalve biologische keukenkruiden plantjes en de bloemen-, kruiden- en groentezaden van 'de Bolster' is er een speciaal vlinder en bijenbloemen zaaimengsel.

Natuurliefhebbers zijn van harte welkom om een rondje door de tuin te komen maken, over de verse houtsnipperpaadjes. De narcissen bloeien volop, door het koele weer zijn er nog sneeuwklokjes en krokussen te zien. De Punt is in deze periode op zijn mooist. De opbrengsten van de verkopen deze dag komen ten goede aan project NIMBA. Door dit project in Guinee, wordt aan gehandicapte kinderen en hun families de mogelijkheid geboden een zelfstandig bestaan op te bouwen. De Punt heeft zich aan dit project verbonden.

SARI Fair Fashion komt zaterdag 9 april langs om te vertellen over de achtergronden van hun werk. Modellen uit onze eigen kennissenkring presenteren de kleding. De professionele ladyspeaker van Sari ondersteund dit met beelden en verhalen van de producten en producenten op een groot scherm. Bezoekers van de modeshow hebben op zaterdag 25% korting op sieraden, tassen en shawls. Kaartjes van te voren reserveren á € 5,- in de winkel. Aansluitend op de modeshow is er in de Tuinkamer achter de winkel een week lang een Fair Fashion pop-up store, waar de kledingproducten van Sari verkrijgbaar zijn.