Stichting Vrienden van Beatrixziekenhuis ontvangt LEGO bouwpakketten

GORINCHEM De stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis ontving onlangs een grote hoeveelheid LEGO bouwpakketten van A-ware foodgroup. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in de productie, het rijpen, versnijden, verpakken, transporteren en verkopen van kaas en heeft een eigen stichting opgericht. Deze stichting zet zich in voor hulpvragen van diverse aard.

De medewerkers kunnen zelf ideeën en hulpvragen aandragen. Dit heeft onder andere de vader van Ilse Bresser gedaan. Hij heeft er voor gezorgd dat de stichting een prachtige gift heeft gedaan voor alle kinderen van het Beatrixziekenhuis. Zijn dochter, Ilse, is namelijk geruime tijd patiënt geweest in het Beatrixziekenhuis. Gelukkig gaat alles weer goed met Ilse en kon zij zelf de bouwpakketten overhandigen. De bouwpakketten zijn niet alleen bedoeld voor de kinderafdeling, maar ook voor kinderen die komen op de dagbehandeling en die een bezoek moeten brengen aan de spoedeisende hulp. De stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis is erg blij met deze gift. 'Met de lego bouwpakketten kunnen we het bezoek en verblijf voor onze jonge patiënten veraangenamen', zegt Heidi Ruis, voorzitter van de werkgroep. 'En dat is waar we naar streven.'

Fotobijschrift: Van links naar rechts: Rita Veerman (pedagogisch medewerker), Heidi Ruis (voorzitter werkgroep stichting Vrienden van het Beatrixziekenhuis), Ilse Breeman samen met haar vader en broer.