• Persfoto Stillmode

Stillmode bij Gorcum Live

GORINCHEM Zaterdag 23 maart zal de poprock band Stillmode de binnenstad onveilig maken op het podium van Gorcum Live: de Bunker. De band is wel bekend in het Gorcumse en de bandleden hebben al vele bekende zalen plat gespeeld, zoals de 013, Melkweg en het Sziget festival. Op de radio waren ze onder andere te horen bij Gerard Ekdom en Rob Stenders en ze speelden in het voorprogramma bij bekende bands als Triggerfinger en Royal Republic. Zeker een ervaren band om niet te missen.

Elke chef én artiest weet: een goede entree is het halve werk. Met een flinke snuf Jack White, een scheutje Placebo, wat druppels Prince en vooral de eigenschap om als oorwurm in je hoofd te kruipen presenteerde Stillmode de single Outside World die direct werd opgepikt door Radio Veronica. Daarna volgen er nog een aantal singles, zoals: Crazy Like No Other, verkozen tot Radio NPO 2 Top Song en We Belong, gereleased met een videoclip. Hun EP Born Free is inmiddels ook uitgebracht.

Dit alles vindt plaats op het podium in de Aanlegsteiger (Vissersdijk 30 in Gorinchem). Meer informatie is te vinden op gorcumlive.nl of fb.com/gorcumlive. Om 20:30 gaan de deuren open en is er gratis koffie en thee. Leden Gorcum Live gratis (lidmaatschap €10,-), normale entree 4 euro. De band begint om 21:15.