• Al dobberend op de bladeren van deze prachtige waterlelies kwam Gerda Vonk heerlijk tot rust op Sao Miguel, één van de eilanden van de Azoren.

  Gerda Vonk
 • Sally de poes lag vorige week op de voorzolder, in de schaduw, op het logeerbed. Ze heeft zo haar bedenkingen over de weersvoorspellingen.

  Egbert Egberts
 • Een theeplukster op de Edinburgh theeplantage. Dit is een van de grootste theeplantages van Sri Lanka. De thee die er geplukt wordt heet Ceylon.

  Odette van Drunen - van Milligen
 • Binck Tieland in het zwembad De Tobbe in Arkel. Laat die zomer nog maar even blijven.

  E. Tieland
 • Wendy Cornelissen schrijft: 'Mijn lieve mooie dochter die een dagje bij oma was en koos om lekker naar het bos te gaan. Lekker buiten spelen, hutten bouwen en zoals ze zelf zei nu even een rustmoment nemen in het Mastbos in Breda.'

  Wendy Cornelissen

Stuur je zomerfoto in en win

GORINCHEM Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd? U maakt kans op Lits jumeaux donzen dekbed t.w.v. €299,-, beschikbaar gesteld door De Gier Slapen uit Gorinchem. Inzenden is mogelijk tot woensdag 22 augustus 12.00 uur Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto´s en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. Ook een zomerfoto inzenden? Ga naar www.destadgorinchem.nl/zomerfoto.