• sgarevenementenhal2.jpg
    Evenementenhal aan de Franklinweg in Industrieterrein Oost II

    BDUmedia

TAPTOEvoorKIKA komt naar Gorinchem

GORINCHEM Na acht jaar strijkt één van Nederlands grootste Taptoes in 2018 weer neer in Gorinchem: TAPTOEvoorKIKA. Een groot aantal bekende showkorpsen uit o.a. Schiedam, Sassenheim, Leiden, Sliedrecht en Voorschoten treden op tijdens deze speciale avond, waarvan de gehele kaartverkoopopbrengst naar Stichting KiKa gaat. De directie van Easyfairs Evenementenhal stelt haar locatie in Gorinchem belangeloos ter beschikking voor dit muziekevenement.

TAPTOEvoorKIKA wordt gehouden op zaterdag 3 februari 2018 in Evenementenhal Gorinchem. In 2010 werd deze Taptoe ook gehouden in Gorinchem. Initiatiefnemer en organisator van TAPTOEvoorKIKA is Jaap van Ingen. Hij is blij om te melden dat het festijn terugkeert naar Gorinchem. ,,De locatie en de ervaringen uit het verleden zijn fantastisch. Bovendien telt deze regio bekende showkorpsen die al aangegeven hebben belangeloos op te treden. Dat is toch geweldig", aldus Jaap van Ingen.

De kaartverkoop voor de TAPTOEvoorKIKA in Gorinchem start medio november. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt 15 euro en kinderen tot en met 14 jaar betalen 10 euro. Er zijn vrije plaatsen op de tribune. Het parkeren is gratis. De hal gaat op zaterdag 3 februari om 17.30 uur open. De Taptoe begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur (inclusief pauze). Meer informatie over deelnemers en ticketverkoop: www.taptoevoorkika.nl.