Theater de Vijfzinnen

GORINCHEM Op donderdag 21 december is er weer Accoustic Heart Café in het theatercafé. Deze keer met de gitarist Peter Krako. Reeds op het conservatorium viel hij op door zijn perfecte gitaarspel. Hij speelde in de populaire band Twarres en vervolgens als vaste begeleider van Elske de Wall en Willeke Alberti. Nu speelt en zingt hij zijn eerste soloprogramma met liedjes van onder andere James Taylor, Tonny Emmanuel en John Mayer. Aanvang 20.30 uur, kaarten kosten € 5,00

Op vrijdag 22 december speelt Pauliina May haar wereldmuziek in het Cultureel Café. Pauliina is van vele markten thuis. Met een grote muzikaliteit speelt en zingt zij jazz, salsa en Argentijnse tango, maar ook schrikt zij niet terug voor Finse teksten en klassieke muziek. Aanvang is 20.30 uur, de toegang is wederom gratis.

Cirque Magnifique speelt donderdag 28 december een familievoorstelling. Zij spelen een voorstelling met veel humor, prachtige muziek en fantastische goochel- en jongleerkunsten, vooral geschikt voor kinderen van drie tot twaalf jaar. De aanvang is om 14.00 uur. De kaartjes kosten €12,50.