• Peeriscoop

Theaterconcert Marlou in Theater Peeriscoop

GORINCHEM De regionale band Marlou (broers Jeroen en Pieter Danz wonen in Leerdam) speelt op zondag 6 mei een theater concert in Theater Peeriscoop in Gorinchem. Het optreden begint om 16.00 uur. De entree, inclsueif een gratis consumptie en hapjes, bedraagt 12,50 euro. De foyer is een uur voor aanvang geopend. Reserveren: www.peeriscoop.nl of 0183-690022.

Marlou is de band rond zangeres, pianiste en songwriter Marlou Vriens. Met Pieter Danz (drums & percussie), Erwin Huigen (bas) en Jeroen Danz (gitaar) worden haar liedjes een muzikale reis van kleine persoonlijke verhalen. Elk verhaal heeft zijn eigen sfeer en ziel en dat vraagt voor iedere song een eigen muzikale invulling. Marlou is dan ook niet te vangen binnen een stijl. Zijzelf noemen het narrative soul; zie het als een boek met korte verhalen, die samen een narratief zijn van het leven.

Marlou begon op een huwelijksfeest in de Jordaan. Daar ontmoeten Marlou, Pieter en Erwin elkaar als muzikanten, bij elkaar geroepen als feestband. De muzikale klik leidde tot een vervolg voor de eigen composities van Marlou. Begin 2016 trad Jeroen toe tot Marlou.