• Photographer: hunk for Ministeri

Theaterverwenmiddag

GORINCHEM Na de theaters van Nederland en België te hebben bezocht met zijn succesvolle voorstelling In de Wachtkamer van de Liefde doet Fred Delfgaauw nog één keer zijn eigen theater aan met deze innemende en grappige voorstelling.

Humor en ontroering liggen in de aangrijpende voorstellingen van Fred Delfgaauw altijd pal naast elkaar. In de 'Wachtkamer van de liefde' zit een aantal kleurrijke personages. Ze hebben allemaal een verhaal over hun zoektocht naar de liefde. Die zoektocht naar de liefde is ook een zoektocht naar de reden van bestaan: zonder liefde en de wederkerigheid daarin, lijkt het leven zinloos. Die universele ervaring kent een scala aan verschijningsvormen, soms tragisch, soms hilarisch, maar altijd herkenbaar. Uiteindelijk wordt het weer een echte Delfgaauw-productie waar het publiek wordt verrast en op een ander been gezet. Bovendien is er na de voorstelling de gelegenheid om Fred Delfgaauw te ontmoeten en met hem een praatje te maken. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar voor deze heerlijk verwenmiddag.

De voorstelling begint om 14:30 uur. De foyer is één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De entreeprijs voor deze voorstelling bedraagt € 25,00, dit is inclusief consumpties en lekkere hapjes. Reserveren via www.peeriscoop.nl of 0183-690022