Themabijeenkomsten bij de LimonadeBrigade

GORINCHEM De LimonadeBrigade biedt in april verrassende activiteiten en themabijeenkomsten voor ouder en kind. belangstellenden zijn van harte welkom om te komen ervaren, ontdekken, luisteren en kletsen in de LimonadeBrigade aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem. Het plein is geopend op woensdag , vrijdag- en zaterdagochtend.

Op woensdag 5 april staat in het PeuterCafé aan het Lingeplein het beweegtalent in de spotlights. Beweegkriebels wordt mede mogelijk gemaakt door Rivas.

In het PeuterCafé aan de Groenmarkt 1 vindt op 13 april een themabijeenkomst plaats met het onderwerp 'Je peuter in de puberteit'. De periode waarin je peuter zijn eigen willetje ontdekt. En dat kan soms behoorlijk pittig en uitdagend zijn voor ouders. Claudia Hartman van Puur Contact leidt deze themabijeenkomst.

In het MamaCafé kunnen belangstellenden op vrijdag 1 april de workshop 'media voor ukkies' in samenwerking met de Bibliotheek aanzet volgen. Kijk voor meer informatie op de website van de bibliotheek, www.debibliotheekaanzet.nl.

Het OntdekCafé heeft op 30 maart nog een special in samenwerking met SKG. De SKG is van 14.00 tot 16.00 aanwezig in het OntdekCafé met activiteiten zoals' kraak de smaak', 'raar maar waar' met een ballonproefje en 'zomer in je bol' met teenslippers knutselen. Het OntdekCafé is woensdagmiddag geopend vanaf 12.00 tot 17.00.

Voor openingstijden en meer informatie over de activiteiten kun je terecht op onze website www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina of loop gezellig een keertje bij ons binnen aan de Groenmarkt 1, in de Bibliotheek van Gorinchem.