Tom Lash in theater Peeriscoop

GORINCHEM Tom Lash staat dinsdag 30 oktober in theater Peeriscoop met een try out van zijn voorstelling Onder voorbehoud. De voorstelling begint om 20.30 uur. De entree, inclusief gratis consumptie bedraagt 17.50 euro. Kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of 0183-690022.

Twee theaterseizoenen geleden debuteerde Tom Lash op 22 jarige leeftijd met zijn eerste avondvullende voorstelling Uit vrije wil. Een voorstelling waarmee hij bewees dat het engagement nog zeker niet uit het cabaret verdwenen is (hoe hard sommige theater-corryfeeën dat ook mogen roepen). Een voorstelling die soms leidde tot grote complimenten over de durf om er zo hard in te gaan en soms leidde tot woedende mails van mensen die liever een wat conventioneler avondje lekker lachen hadden gezien.

Ook op de radio was Tom de afgelopen paar jaar te horen met zijn scherpe observaties en meningen, zowel op NPO Radio 1 als NPO Radio 2. Nu komt hij met zijn tweede voorstelling. Getiteld Onder voorbehoud. Over meningen, hoe mensen die vormen en wat je er mee moet. En weer is het Gorinchemse theater Peeriscoop gekozen om een van de eerste try-outs van deze nieuwe voorstelling te spelen.