Trouwfoto's gezocht

GORINCHEM In de gemeente Gorinchem kan je overal trouwen. Bovendien zijn de tarieven voor trouwen op locatie ook nog eens flink verlaagd. Om dat te promoten is de gemeente op zoek naar trouwfoto's op mooie Gorcumse locaties.

De gemeente vindt dat trouwen binnen de gemeentegrenzen overal moet kunnen. Daarom heeft Gorinchem het als eerste gemeente in Nederland in 1999 mogelijk gemaakt om overal binnen de gemeente te trouwen. De kosten daarvan bleek mensen daar toch vaak van te weerhouden. Daarom heeft de gemeente die kosten verlaagd.

De gemeente wil iedereen laten weten op wat voor bijzondere locaties je allemaal kan trouwen in Gorinchem. Daarvoor is een promotiecampagne in de maak. De gemeente is hiervoor op zoek naar trouwfoto's. Uiteraard moet deze foto gemaakt zijn op een mooie Gorcumse locatie, liefst met trouwambtenaar erbij. Bij die locaties denken we bijvoorbeeld aan Buiten de Waterpoort, schuilkerkje, eigen huis of tuin, de veerboot. Bruidsparen die hun foto hiervoor beschikbaar willen stellen kunnen deze mailen naar: i.v.willegen@gorinchem.nl.

Fotobijschrift: Molen De Hoop is een van de vele mooie trouwlocaties die Gorinchem rijk is.