• FOTOOPDRACHT:Gorinchem:07-05-2013:De Schutse in Gorinchem voor de Sterrengids. contakt persoon: Janine Woonzorgcentrum De Schutse Mollenburgseweg 14 4205 HA GorinchemDeze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze fot

    Fotopersburo Busink ©

Tweedehands kledingverkoop De Schutse

GORINCHEM In woonzorgcentrum De Schutse vindt zaterdag 14 april een tweedehands kledingverkoop plaats. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 12.30 uur langskomen bij deze Rivas-locatie.

De opbrengst van de kledingverkoop wordt gebruikt voor de aanschaf van een duofiets. Op de duofiets kunnen twee personen naast elkaar zitten, waardoor bewoners onder begeleiding of samen een stukje kunnen gaan fietsen. Dit maakt het voor diegenen die niet meer in staat zijn alleen een rondje te maken toch mogelijk om te kunnen genieten van een mooie fietstocht en de buitenlucht.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens de tweedehands kledingverkoop op zaterdag 14 april. Er wordt deze dag dames-, heren- en kinderkleding verkocht, maar ook accessoires, schoenen en huishoudelijk textiel. De kledingverkoop is van 10.00 tot 12.30 uur aan de Mollenburgseweg 14 in Gorinchem. De entree is gratis en tijdens deze dag is pinnen niet mogelijk. Het is tot 13 april nog mogelijk om zelf tweedehands kleding in te leveren.