• UKUladies

UKUladies in concert

GORINCHEM UKUladies geven zondag 19 november een theaterconcert in theater Peeriscoop. Het concert begint om 16.00 uur, de foyer is een uur voor aanvang geopend. De entree, inclusief een consumptie bedraagt 10 euro. Reserveren kan via www.peeriscoop.nl of 0183-690022

Suzanne Jalink, Jennifer Ravestein en Marlieke Fris zijn de Ukuladies. Met een knipoog naar de jaren 40 en met de schwung van vandaag zingen zij driestemmig met enkel begeleiding van de ukulele de sterren van de hemel. Speciaal voor Peeriscoop op zondag worden zij begeleid door Max van Zutphen op basgitaar, en Jasper Zuidervaart op percussie, dobro en andere spannende instrumenten.

De Ukuladies ontmoetten elkaar zo'n vier jaar geleden in hartje Rotterdam op het conservatorium (Codarts). Ze speelden voor het eerst in het Ukuleleparadijs in Crooswijk tijdens de Valentijns avond. Daarna volgden vele optredens op (vintage)marktjes, (straat)feesten en festivals in binnen- en buitenland. Zondag 19 november zijn de Ukuladies voor het eerst te zien in het theater, een stap die voor de meiden zeer logisch is. Hun manier van spelen is lekker theatraal, soms wat melig en hoe dan ook leuk om te zien. Een gezellig zondagmiddagconcert vol afwisseling waar je helemaal vrolijk van wordt.