Uniek Techno-feest in PoGo

GORINCHEM Circa 20 jaar geleden waren ze een begrip onder de vele aanhangers van de Techno en zaterdag 28 oktober keren Jeroen van Aken en Gabriel Bras terug voor het voetlicht. In PoGo aan de Gorcumse Grote Haarsekade 120 vlechten ze hun passie weer ineen tot een monstrueze show. Als Brasco en Nekad, de namen waaronder ze ook toen reeds opereerden en furore maakten..

,,We gaan er vier uur aan een stuk tegenaan in een back2back set", vertelt Jeroen van Aken (Nekad). ,,Vroeger draaiden we vaak samen in Parkzicht Buiten de Waterpoort, maar dat is daarna bijna niet meer voor gekomen." ,,Langzaam bekroop ons het gevoel dat we de draad maar weer eens moesten oppakken", vult Brasco (Bras) aan. ,,Het kriebelt en de belangstelling is voelbaar."

Hoewel de heren dus al twintig jaar niet meer samenwerkten in het organiseren van evenementen, verloopt de voorbereiding geweldig verzekert Nekad. ,,Het evenement heet Maximaal en we gaan verrassen, dat staat vast. Ik denk dat het een voor Gorinchem ongekend evenement gaat worden. Ook door de entourage en de fenomenale licht en geluidtchniek in PoGo. Want veel mensen weten kennelijk nog niet dat PoGo daarmee tot de top van Nederland behoort.'

Als extra surprise verzorgt DJ Vigro van de Stookhoksessies de opwarmer. ,,Vanaf 0.00 uur beginnen wij met onze set en wij zijn al weken bezig met de voorbereidingen", aldus Barsco.

Reden genoeg dus om er bij te zijn en dat kan door snel een ticket te bestellen via pogo.stager.nl/web/tickets/154353.