Urban Freestyle Event voor jongeren

GORINCHEM The Mall Jongerenwerk verzorgt in samenwerking met Podium Gorinchem en Roots Dance Studio een driedaags Urban Freestyle Event voor jongeren. De aftrap van het event is vrijdag 10 juni. Het event vindt plaats bij Podium Gorcum aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. Jongens en meiden van 9 tot en met 25 jaar zijn vrijdag 10 juni vanaf 18.00 uur welkom.

Vrijdag 10 juni, vrijdag 17 juni en zaterdag 25 juni kunnen jongeren meedoen aan diverse workshops tussen 18.00 uur en 21.00 uur. De toegang tot het evenement is gratis. Jongerenwerker Matheus is enthousiast: ,,Het urban event is heel toegankelijk. Kinderen en jongeren uit Gorinchem en omgeving kunnen meedoen, ook als ze helemaal nog geen ervaring hebben. Ze kunnen nieuwe creatieve vaardigheden leren en hoeven zich niet vooraf in te schrijven."

Iedere avond zijn er twee workshoprondes. Op vrijdag 10 juni kunnen jongeren in de eerste ronde kiezen tussen een rapworkshop of pannavoetbal. In de tweede ronde kan er gekozen worden tussen streetdance en beats maken. Kijk voor meer informatie op www.themallgorinchem.nl en www.buurthuispogo.nl.