• Fotopersburo Busink ©

Van 12 tot 16 oktober geen treinverkeer tussen Dordrecht–Geldermalsen

GORINCHEM Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er vanaf vrijdagavond 12 oktober tot dinsdagochtend 16 oktober in de ochtend geen treinen op het traject tussen Hardinxveld-Giessendam en Geldermalsen. Deze werkzaamheden beginnen vrijdag 12 oktober laat in de avond en duren tot dinsdag 16 oktober 6.30 uur 's ochtends. Arriva zet bussen in.',sans-serif;>

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming.In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer is terug te vinden op arriva.nl/zuid-holland. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan één van de Arriva OV Servicepunten, bijvoorbeeld op de stations van Dordrecht of Gorinchem.

Meer informatie over het treinvervangend vervoer is te vinden op de website van Arriva. Daar wordt ook over de komende buitendienststellingen gecommuniceerd.