Verder praten over de kracht van sport in het Sportcafé

GORINCHEM Het Gorcums droombeeld 'de kracht van sport' krijgt woensdag 2 maart een vervolg tijdens het vierde Sportcafé. Er wordt verder gepraat over een meer maatschappelijke sportvereniging. In samenwerking met verschillende partners uit de zorg/welzijn, het onderwijs en het bedrijfsleven wordt de samenwerking tussen deze sectoren en sportverenigingen verder onderzocht.

In samenwerking met Gorinchem Beweegt is SVW deze avond gastheer voor alle partners uit de verschillende sectoren. Gorinchem Beweegt is namens de gemeente Gorinchem op zoek naar creatieve en enthousiaste mensen uit de verschillende sectoren. Het Sportcafé is voor iedereen die hier een positieve bijdrage aan wil leveren. Samen wordt er gewerkt aan het Gorcums Droombeeld met als thema de 'de kracht van sport!' De bijeenkomst op woensdag 3 maart wordt gehpuden in de kantine van voetbalvereniging SVW. Er is een inloop vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.15 uur. Aanmelden kan via gorinchembeweegt@gorinchem.nl. Meer informatie: Devie de Ronde, 0610334968 of d.d.ronde@gorinchem.nl

Tijdens de afgelopen 3 sportcafés is er hard gewerkt aan de eerste ideeën en dromen binnen het thema 'de kracht van sport'. Door het volgen van droom- en brainstormsessies zijn partijen naar elkaar toegegroeid en zijn de eerste verbindingen gelegd. 18 januari zijn twee projecten gestart die daadwerkelijk deze ideeën verder vorm gaan geven, namelijk het project de Gorcumse Sportpas en het project Sport Zijn. Tijdens het Sportcafé van woensdag 3 maart wordt er verder gepraat over deze projecten. Verder wordt er tijdens dit Sportcafé gepraat over 'September Sportmaand'.