Verhuizing Afhaalpunt Giessenburg naar De Til

GIESSENBURG Het huidige Afhaalpunt in de Leeszaal Giessenburg, aan de Van Brederodestraat 1 gaat verhuizen naar De Til, Breestraat 1. In verband met de verhuizing naar De Til is het Afhaalpunt Giessenburg dicht van 24 t/m 27 november. De dichtstbijzijnde bibliotheken waar leden in deze periode terecht kunnen, zijn Bibliotheek Gorinchem en het Afhaalpunt Arkel. Het Afhaalpunt Giessenburg is ondergebracht in De Til, 'de Dorpskamer' en vanaf 1 december weer open op deze nieuwe locatie.

De Dorpsraad organiseert in samenspraak met de gemeente rondom de opening van 'de Dorpskamer' in De Til op zaterdag 28 november van 14.00 tot 17.00 uur een feestelijke middag met muziek en een kleurplaten wedstrijd. Wethouder Elisabeth van Leeuwen verricht om 14.00 uur de openingshandeling. Iedereen is van harte welkom daarbij aanwezig te zijn.

Afhaalpunt Giessenburg, Breestraat 1

Leden kunnen in het Afhaalpunt Giessenburg materialen (boeken, muziek, dvd's) inleveren, reserveren en afhalen. Er is een Top Tien van meest actuele boeken aanwezig, die men direct kan lenen. Andere materialen kunnen vooraf gereserveerd worden in de (online) catalogus van de Bibliotheek AanZet, en worden twee keer per week afgeleverd bij het afhaalpunt. Leden kunnen ook terecht in andere vestigingen van de Bibliotheek AanZet.

Openingstijden Afhaalpunt Giessenburg:

Maandag: gesloten

Dinsdag: 15:00 - 16:30 uur

Woensdag: 15:00 - 16:30 uur

Donderdag: 18:30 - 20:00 uur

Vrijdag: 15:00 - 16:30 uur

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Afhaalpunt Giessenburg verving begin dit jaar de bibliotheek zoals men die kende in Giessenburg, en was onderdeel van de nieuwe bibliotheekdienstverlening in Giessenlanden. Het punt is drie dagen in de week open en wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers van de Bibliotheek AanZet. Tijdens openingstijden staan zij klaar om bezoekers te helpen bij het terugbrengen, reserveren en lenen van materialen.