Verkoop tickets theaterseizoen 2017 gestart

GORINCHEM Eind september gaat het nieuwe theaterseizoen weer van start in Theater Peeriscoop en vanaf nu zijn alle voorstellingen al online te reserveren. Het programma is ook dit seizoen weer zeer gevarieerd, er is muziek (ook op zondagmiddag), cabaret en er zijn fantastische jeugdvoorstellingen voor de hele familie. Ook gaat in de kerstvakantie de succesvolle familievoorstelling 'Het geheim van Gorcum' in reprise.

Na het grote succes van vorig seizoen zijn er in oktober weer twee Verwenmiddagen voor Senioren. De voorstellingen zijn iets duurder, maar wél inclusief koffie of thee met iets lekkers vooraf, en na afloop van de voorstelling, een gezellige nazit waarbij een hapje en een drankje wordt geserveerd in de foyer. Hier is ook de gelegenheid om de optredende artiesten te ontmoeten.

Reserveren kan via www.peeriscoop.nl. Wie vier voorstellingen boekt, ontvangt de vijfde gratis. Bellen kan ook naar 0183- 690022 ('s maandags gesloten). Peeriscoop is in de maanden juli en augustus gesloten. Mail wordt wekelijks gecheckt.