• Ronald van den Heerik / Hollandse Hoogte

Voedselbank Gorinchem winkelt één minuut gratis bij Kruidvat

GORINCHEM Kruidvat heet alle klanten uit Gorinchem omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Linie 22 in Gorinchem. Woensdag 22 augustus werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Yael Brons één minuut gratis winkelen. Yael heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Gorinchem.

,,Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van de Voedselbank Gorinchem," vertelt winkelmanager Sijntje.

Yael Brons, is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: ,,Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de Voedselbank Gorinchem. Helaas leven we in een samenleving, ook in Gorinchem, waarin sommige mensen niet kunnen rondkomen, onder het bestaansminimum zitten of zelfs hongerlijden. Aan die mensen willen we wekelijks een voedselpakket geven. Dan is dit natuurlijk geweldig!"