• Persfoto
  • Persfoto Fiere Vrouwen

Voorstellingen Theater Peeriscoop

GORINCHEM Zielehuid van Eva van den Bosch en Deborah van der Velde gaat zaterdag 6 oktober in première in Theater Peeriscoop. De voorstelling begint om 20.30 uur. De entree, inclusief een gratis consumptie bedraagt 17,50 euro.

In deze muziektheatervoorstelling speelt en zingt Eva van den Bosch het verhaal van een jonge vrouw die verstrikt raakt in haar zorgvuldige creatie van de werkelijkheid. We zien haar zoektocht naar houvast, liefde en geluk. Met haar schitterende vertolking van de liedjes van Deborah van der Velde en haar subtiele spel kruipt Eva onder de huid.

De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022

GOOD GIRL Fiere Vrouwen staat zondag 7 oktober op de planken van Theater Peeriscoop met een try out van hun voorstelling Good Girl. De voorstelling begint om 16.00 uur. De entree, inclusief gratis consumptie, bedraagt 12,50 euro. De theatrale muziekvoorstelling Good Girl verkent de vrouw en al haar eigenschappen. Zangeressen Rosa Mee, Annemarie Maas en Louise Hensen slepen het publiek mee in een razende muzikale achtbaan langs alle facetten van de vrouw. Deze powervrouwen zingen zich in de huid van beroemde en beruchte vrouwen. Slalommend tussen macht en onmacht, hoop en wanhoop, goed en slecht.

Kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Na afloop van de voorstelling staat er een tafel met heerlijke hapjes klaar voor de bezoekers. Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022.

VREEMDE VOGELS De voorstelling Vreemde Vogels van cabaretgezelschap Enge Buren is dinsdag 9 oktober te zien in Theater Peeriscoop. De voorstelling begint om 20.30 uur. De entree, inclusief consumptie, bedraagt 17,50 euro.

Vreemde Vogels is de zevende show van het cabaret trio Enge Buren. Deze enerverende voorstelling zit vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022