• Persfoto Ida van Driel
  • Persfoto Marlous Lazal

Voorstellingen Theater Peeriscoop

GORINCHEM Marlous Lazal en de Mannen van de Tango staan zondag 21 oktober op de planken van theater Peeriscoop met de voorstelling Heimwee. De voorstelling begint om 16.00 uur. De entree, inclusief consumptie, bedraagt 12,50 euro.

Marlous Lazal brengt met haar Mannen van de Tango persoonlijk en emotioneel liedrepertoire. In Heimwee zijn de Nederlandstalige liederen recht uit het hart gezongen bespiegelingen over verlangen, liefde en eenzaamheid met een hartstochtelijke heimwee naar landen waar de mensen "het grote gebaar" nog kennen.

Heimwee is een programma waar je ademloos naar luistert. Hartstochtelijke tangoliederen, begeleid door een fantastisch tangocombo en gezongen met die intense warme stem die recht je hart binnenkomt. Met haar bronstige stem en dierlijke muzikaliteit is Marlous Lazal een soort Marlene Dietrich van de tango.

Woensdag 24 oktober is familievoorstelling De Rattenvanger van ida van Dril en Michiel Schreuders te zien in Peeriscoop. De voorstelling begint om 14.00 uur. De entree, inclusief ranja en wat lekkers, bedraag 8,50 euro.

Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen. Als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten zich om te luisteren. De rattenvanger van Hamelen wordt verteld door schoonmaakster Adelien en is een spannend en muzikaal sprookje over moed en verleiding. Kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Voor de kinderen is er gratis ranja en iets lekkers.

Kaarten voor beide voorstellingen zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022. Voor beide voorstellingen geldt: foyer en kassa zijn een uur voor aanvang geopend