Voorstellingen theater 't Pand

GORINCHEM De voorstelling van theater 't Pand van komende week.

Vrijdag 6 mei

Aanvang 20.30

Inkom € 9.50

Roberto Napo Napolitano

Napo is een Itaiaanse Chansonnier , en wordt beschouwd als een van de erfgenamen van de populairste "Genoa school": de muzikale stroming van Paolo Conte, Fabrizio De André, Gino Paoli en vele andere grote Italiaanse songwriters.

Ze hebben zich laten inspireren door de Franse school, oa. Georges Brassens, Jacques Brèl, Charles Aznavour, maar ook door de andere kant van de Oceaan, Bob Dylan Napo zingt, speelt gitaar en percussie.

't Pand heeft Napo weten te strikken tijdens zijn tour 2016 ook 't Pand aan te doen.

Zaterdag 7 mei

Geen voorstelling

Aanvang 20.30

Inkom € 9.50

Dinsdag 10 mei

Filmhuis

Aanvang 20.15

Entree € 7.00 incl. kopje koffie of thee

Le tout nouveau testament

(2015)Het geloof is steeds meer aan het wegzakken, maar de algemene kennis dat er een Oud Testament en een Nieuw Testament is, is er nog wel. Dat er nóg een testament is, weet bijna niemand. Althans, als we de makers van de absurdistische Frans-Belgische komedie Le Tout Nouveau Testament mogen geloven. Er is in hun lezing namelijk nog een derde testament. In dit spiksplinternieuw testament is God springlevend en heeft het uiterlijk van tragikomediant Benoît Poelvoorde. Hij woont samen met zijn vrouw in Brussel. Zoon Jezus is in geen velden of wegen meer te bekennen, dochter Ea is tien jaar oud en woont bij haar ouders. Onze Lieve Heer is meegegaan met zijn tijd. Met een tikkeltje ouderwetse computer grijpt hij in op het aardse leven.

Korenbeurs 3-5, 4201 XD Gorinchem, 0183 638044, theaterpand.nl