Voorstellingen theater 't Pand

GORINCHEM Na de eerste film van 't filmhuis in theater 't Pand, gaan nu ook de voorstellingen weer van start. Martijn Koning en Andre Manuel bijten het spits af.

Andre Manuel staat vrijdag 9 september in theater 't Pand met zijn voorstelling De Onzen. André Manuel gaat in zijn 632ste programma 'De Onzen' op zijn eigen compromisloze wijze op zoek naar geluk. Wars van ambitie maar toch. Als Trump de volgende president van de Verenigde Staten van Amerika wil worden, dan maakt Manuel dit programma. De voorstelling begint om 20.30 uur, een kaartje kost 9,50 euro.

Zaterdag 10 september is het de beurt aan Martijn Koning. Martijn Koning doet het op zijn manier. Zeg tegen hem rechts en hij gaat links. Heeft hij net een nieuw theaterprogramma gemaakt, wil hij het liefst meteen door met iets nieuws. Titels vindt hij onzin. ,,Ik kom gewoon langs. En doe sowieso iedere avond iets anders. Ik probeer wel eens een rode draad in mijn voorstelling te doen, maar dat kan ik helemaal niet. Zodra ik er probeer een lijntje in te verwerken, wordt het ongeloofwaardig." Hilarisch en absurd. Rauw en brutaal. Bovenop de actualiteit en politiek volkomen incorrect. Ook deze voorstelling gaat om 20.30 uur van start. De entree is 9,50 euro.

Filmhuis

In het Filmhuis van 't Pand draait dinsdag 13 september de film Louder than bombs. Drie jaar na de onverwachte dood van de beroemde oorlogsfotografe Isabel Freed, brengt de voorbereiding van een tentoonstelling haar echtgenoot en twee zonen voor het eerst opnieuw samen. Een verontrustend geheim komt weer naar boven en dwingt de drie mannen om naar elkaar en zichzelf te kijken in een nieuw licht, en hun diepste behoeften en verlangens te herdefiniëren. De film begint om 20.15 uur. Meekijken kost 7 euro, dit is inclusief een kop koffie of thee.