• Govert de Roos

Voorstellingen theater 't Pand

GORINCHEM Maartje en Kine staan vrijdag 15 september in theater 't Pand met de voorstelling Vibrato. In 'Vibrato!' willen Maartje en Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika.

De voorstelling begint om 20.30 uur, de entree bedraagt 9,50 euro.

Andermans Veren Live is zaterdag 16 september te zien in 't Pand met de voorstelling 'Er mag zoveel niet'. Een muzikale trip langs de mooiste theaterliedjes van Nederland rond het thema fout en stout, want er mag zovéel niet. Roddelen, elkaar het leven zuur maken, vreemdgaan, te veel drinken en stelen; het mag niet, maar het heeft wel prachtige liedjes opgeleverd.

Andermans Veren Live! is een muzikaal cabaretgezelschap dat het Nederlandstalige theaterlied levend houdt. Samen met Kick van der Veer zoeken ze aan de hand van een thema de mooiste, grappigste en vreemdste liedjes van de afgelopen 100 jaar bij elkaar. Na 'Kijk omhoog!', 'Voor de prijzen en de roem' en 'Er is altijd een derde' komt het gezelschap met hun vierde programma: 'Er mag zovéel niet'

De voorstelling begint om 20.30 uur, de entree bedraagt 9,50 euro.