• Rotterdam, 20-09-2013. Martin Bakker en Joris lutz.
    Foto: Leo van Velzen.

    ©Leo van Velzen 2013

Voorstellingen theater 't Pand

GORINCHEM BakkerLutz komt na hun debuut 'Het Is Je Bloed' met hun tweede voorstelling 'Laten We het Eens Over Vrouwen Hebben'. Vrijdag 27 maart staan zij op de planken van theater 't Pand. De voorstelling begint om 20.30 uur. De entree bedraagt 9,50 euro. Net als 'Het Is Je Bloed' zit 'Laten We Het Eens Over Vrouwen Hebben' natuurlijk weer vol muziek en grappen. Plezier maken, daar gaat het om. Geschreven en gespeeld door Martin Bakker en Joris Lutz.

Herman in een bakje geitenkwark is zaterdag 28 maart te zien in 't Pand. Aanvang: 20.30 uur. De entree bedraagt 9,50 euro. Heel af en toe ontdek je iets wat er daarvoor nog niet was. Iets waarvan iedereen die het ziet, voelt dat het nieuw is. De eerste voorstelling van Herman in een bakje Geitenkwark was hier een lichtend voorbeeld van en nu zijn ze terug... met meer van hetzelfde!

FILMHUIS In het Filmhuis van theater 't pand draait dinsdag 31 maart de film The Selfish Giant. Arbor, 13 jaar, en Swifty, zijn beste vriend, leven aan de rand van de maatschappij en zijn beiden geschorst van school. Ze ontmoeten Kitten, een ijzerhandelaar. Met de hulp van een paard en een kar verzamelen de twee vrienden metaal voor de rekening van Kitten. Swifty voelt zich op zijn best in het gezelschap van paarden, Arbor wil vooral Kitten imponeren en geld verdienen. Wanneer Kitten het talent van Swifty ontdekt om met paarden om te gaan en hem bevoordeelt, voelt Arbor zich gekwetst en uitgesloten. Hun vriendschap komt op wankele poten te staan. Arbor wil nog meer geld verdienen en gaat daarbij tot het uiterste waardoor de spanningen tussen de twee vrienden nog hoger oplopen.

De film begint om 20.15 uur. De entree bedraagt 7 euro, inclusief koffie of thee.