• Fotopersburo Busink ©

Werkzaamheden aan het spoor

GORINCHEM Vanaf zaterdagnacht 1 september tot zondagochtend 2 september wordt er gewerkt aan het spoor tussen Dordrecht en Geldermalsen. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dienen ze te zijn ingecheckt bij het betreffende station. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus.

Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900-2022022 (lokaal tarief, 0,02 eurocent p.m.). Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.

De trein van Dordrecht (0.41 uur) naar Gorinchem rijdt zaterdagnacht niet. Reizigers wordt geadviseerd de trein van een half uur eerder of een half uur later te nemen. De treinen van Geldermalsen (0.39 en 1.06 uur) naar Dordrecht rijden zaterdagnacht niet tussen Gorinchem en Dordrecht. Reizigers wordt geadviseerd de Arriva-bus te nemen. De sneltreinen van Gorinchem (1.17 en 1.43 uur) naar Dordrecht rijden zaterdagnacht niet. Reizigers wordt geadviseerd de Arriva-bus te nemen. Tot 7.45 uur rijden er zondagochtend minder treinen tussen Dordrecht en Geldermalsen. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.