Wethouder Hans Freije overhandigt prijzen Gastvrij Gorinchempas

GORINCHEM Op vrijdag 16 oktober om 10.00 uur overhandigt Wethouder Verkeer en Vervoer Hans Freije overhandigt vrijdag 16 oktober om 10.00 de eerste drie gratis parkeerabonnementen die zijn gewonnen door respectievelijk de tweede*, duizendste en tweeduizendste aanvrager van de Gastvrij Gorinchempas. Met het abonnement kunnen de winnaars een jaar lang gratis parkeren in de parkeergararages in Gorinchem.

De overhandiging van de abonnementen vindt plaats in De Hoofdwacht onder het genot van een kopje koffie. Aansluitend wandelt het gezelschap naar de parkeergarage Kazerneplein voor een toelichting op de werkzaamheden die zijn gedaan om de parkeergarage aantrekkelijker te maken. Iedereen is uitgenodigd om de overhandiging en het bezoek aan de parkeergarage bij te wonen.

Tot het eind van het jaar wordt wekelijks een jaarabonnement parkeren verloot onder aanmelders van de Gastvrij Gorinchempas via www.parkerengorinchem.nl. Ook Gorcumse ondernemers die zijn aangesloten bij Hartje Gorcum stellen verschillende prijzen beschikbaar, waaronder kortings- en waardebonnen. Tot nu toe zijn er al 2754 Gastvrij Gorinchempassen aangevraagd.

*De eerste aanvrager had geen belangstelling voor de prijs.