• foto: GP-foto
  • foto: GP-foto
  • foto: GP-foto
  • foto: GP-foto

Winkelcentrum Hoog Dalem is een feit

GORINCHEM Eindelijk is het zover: winkelcentrum Hoog Dalem is open. Onder grote belangstelling opende wethouder Dick van Zanten woensdagmiddag het spiksplinternieuwe winkelcentrum. Hij deed dit met niemand minder dan meester patissier en meester boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van onder andere het populaire televisieprogramma Heel Holland bakt.

Er werd flink uitgepakt tijdens de officiële opening van het winkelcentrum. Zo werd er onder meer in totaal een bedrag van 25 duizend euro uitgereikt aan wethouder Dick van Zanten. Deze 25.000 euro werd vervolgens weer verdeeld onder tien maatschappelijk betrokken organisaties in Gorinchem. Ook worden er door diverse winkels deze week allerlei leuke feestacties gehouden en de prijswinnaars van de 'raamposteractie' worden zaterdag 25 augustus bekend gemaakt. 

De winkels die in het winkelcentrum te vinden zullen zijn, zijn: Nettorama, Albert Heijn, bakkerij Van de Grijn, bloemist Annet Flowers, Big Bazar, Domino's Pizza, kapsalon Hizi Hair, Jimmy's Coffee, Kruidvat, Primera, Savourer Delicatessen, slagerij Theo Barten en Snoepeiland. Nog niet alle winkelpanden in het centrum hebben bij de opening een invulling. Het winkelcentrum is dagelijks, enkele winkels ook op zondag, geopend. Het moet een nieuwe ontmoetingsplaats worden voor de mensen in de wijk.