• Sinterklaas

Winkelcentrum Nieuw Dalem in het teken van Sinterklaas

GORINCHEM Nieuw Dalem, het winkelcentrum in het hart van Gorinchem-Oost, staat de komende weken geheel in het teken van de komst van Sinterklaas. Zo zal de Goedheiligman tijdens zijn verblijf in Nederland regelmatig op Nieuw Dalem de nacht doorbrengen, worden er leuke activiteiten in Sints slaapkamer georganiseerd en kan men een van de Grote Sinterklaas Shows bijwonen.

Na zijn aankomst in Gorinchem op zaterdag 17 november, brengt Sinterklaas uiteraard een bezoek aan winkelcentrum Nieuw Dalem. Daar is het vanaf 12:00 uur al een gezellig feest, met een heuse Pietenband die gezellige Sinterklaasliedjes speelt en lekkers uitdeelt. Rond 14:00 uur arriveert de Sint om zijn slaapkamer op Nieuw Dalem te bekijken, wat meteen het startsein is voor de activiteiten die daar de komende periode zullen plaatsvinden.

In winkelcentrum Nieuw Dalem wordt op woensdag 14 november de slaapkamer van Sinterklaas ingericht, waar hij tijdens zijn verblijf in Nederland zal overnachten. Deze slaapkamer is zeker een bezoekje waard, zodat kinderen kunnen zien waar de Goedheiligman slaapt. Daarnaast zijn ze op vrijdag 23 en 30 november van harte welkom om de slaapkamer ook vanbinnen te komen bewonderen. Tussen 15:00 uur en 16:00 uur mogen ze in de slaapkamer komen luisteren naar een spannend Sinterklaasverhaal, waarbij de aanwezige Pieten uiteraard zullen zorgen voor een lekkere traktatie.

Op zondag 18 november vindt de Grote Sinterklaas Show plaats in sporthal de Oosterbliek. Deze leuke familieshow, genaamd 'Sinterklaas en de Kapotte Tijdmachine' wordt gespeeld door Henry Wessels en het team van Tommy Netten. Toegangskaartjes zijn exclusief verkrijgbaar via winkelcentrum Nieuw Dalem, waar je een spaarzegel ontvangt bij elke 5 euro die je er besteedt. Al met vijf zegels heb je een volle spaarkaart waarmee je voor slechts 2 euro een entreekaart inclusief consumptie kunt kopen. Inmiddels zijn er al twee shows volledig uitverkocht en is er een laatste, derde show toegevoegd.