• FOTOOPDRACHT:Gorinchem:06-05-2013:
    Bannehof in Gorinchem voor de Sterrengids. contakt persoon: Jeroen Woonzorgcentrum Bannehof Voermanstraat 169 4204 RH Gorinchem
    Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
    EB/ETIENNE BUSINK

    Fotopersburo Busink ©

Wintermarkt in woonzorgcentrum Bannehof

GORINCHEM In woonzorgcentrum Bannehof in Gorinchem wordt zaterdag 18 november een markt in wintersferen gehouden. Tussen 13.00 en 15.30 uur is iedereen van harte welkom in het Grand Café van deze Rivas-locatie.

Op de wintermarkt zijn diverse producten te koop die geschikt zijn als cadeau voor de feestdagen, bijvoorbeeld sieraden, home-decoratie en verzorgingsproducten. Daarnaast worden er tweedehands boeken en zelfgemaakte artikelen verkocht. Bezoekers kunnen op de markt ook terecht voor winterse versnaperingen als oliebollen en appelflappen, Glühwein, een broodje rookworst of erwtensoep.

De Vrienden van de Bannehof organiseren de wintermarkt en schaft met de opbrengst materialen aan voor de bewoners, bijvoorbeeld een belevingsterras met plantenbakken op hoogte. Eerder werden onder meer terrasmeubilair en parasols bekostigd.