Workshop loopbaanrichting

GORINCHEM Op maandagavond 10 april organiseert loopbaanadviesbureau Fluger een gratis workshop in Gorinchem. Tijdens deze workshop worden er loopbaantips gedeeld en kan iedereen kennismaken met het loopbaanadviestraject van Fluger.

Fluger helpt bij het uitstippelen van een loopbaanrichting. Onderdeel hierbij is het ontdekken hoe de wind staat in het persoonlijke leven en op de arbeidsmarkt. Vervolgens kan de koers daarop aangepast worden en een richting bepalen. Fluger adviseert mensen die, om wat voor reden dan ook, op zoek zijn naar ander werk. Het bureau heeft een methodiek ontwikkeld welke in de praktijk erg succesvol is gebleken. Hierin werkt zij met nautische metaforen zoals roeien, kanoën, zeilen en loodsen. In de gratis workshop kunnen de metaforen worden ontrafeld.

Loopbaanadviesbureau Fluger kiest voor een persoonlijke, toekomstgerichte en positieve benadering. Zij zorgt voor individuele begeleiding in de zoektocht naar een vervolg op de loopbaan van mensen. Kenmerkend daarbij is dat er wordt gewerkt vanuit een samenhangende visie op het leven. Vanuit passie, capaciteiten en vaardigheden, maar ook wordt er in de ontdekkingstocht naar de beste volgende stap op de arbeidsmarkt rekening gehouden met levensovertuiging of waarden.

Fluger heeft haar hoofdvestiging in Eemnes bij Hilversum. De workshop in Gorinchem wordt gegeven door loopbaanadviseur Bastiaan van Heusden en Jan Willem Gunnink, directeur van Fluger.

De workshop wordt op maandagavond 10 april van 19:30-21:45 uur gehouden in 'De bank van Noppes' aan de Zusterstraat te Gorinchem. Aanmelden met een e-mail via: welkom@fluger.nl onder vermelding van 'Gorinchem'. De plaatsen en data van alle gratis informatieve kennismakingsbijeenkomsten staan op de website www.fluger.nl.