• Marjolein den Hartog

Zomerstruintocht in het Munnikenland

POEDEROIJEN Staatsbosbeheer organiseert op woensdag 18 juli een avontuurlijke struintocht voor de hele familie in de uiterwaarden rond Slot Loevestein. De tocht start om 14:00 uur en duurt twee uur. Onder leiding van een gids van Expeditie Loevestein ontdek je dit mooie en ruige gebied en wie weet kom je wel oog in oog te staan met een Rode Geus of Konik.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Startlocatie is de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt je ontvangen door de gids. Let op: vanaf de parkeerplaats is het 10 minuten lopen naar de startlocatie dus houdt daar rekening mee. De tocht gaat buiten de paden en is daarom niet geschikt voor mindervaliden of kinderwagens.

Betalen kan aan de kassa van Slot Loevestein. De kosten zijn € 3, - voor kinderen tot 12 jaar en € 5, - voor volwassenen. Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren!

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Jeff Korsmit dewaarden@staatsbosbeheer.nl of kijk op https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/bommelerwaard/struinen-door-het-munnikenland