• Zonnebloem

Zonnebloem Gorinchem zoekt bestuursleden

GORINCHEM De Zonnebloemafdeling Gorinchem is hard op zoek naar een nieuwe voorzitter en een bestuurslid 'activiteiten'. Heel welkom zijn mensen die vanuit hun beroep of achtergrond over bestuurlijke kennis of vaardigheden beschikken. En die deze capaciteiten als vrijwilliger in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Bestuursleden ondersteunen de ruim 40 vrijwilligers die in de regio actief zijn.

Mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen. Ze gaan op bezoek en samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten.

Doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige en 1 op 1 activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Bestuursleden ondersteunen deze vrijwilligers om hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Niet alleen is dit bestuurswerk zinvol, het geeft ook veel voldoening.

Meer weten? Neem dan contact op met Angela Sanders, secretaris: amg.sanders55@gmail.com. Belangstellenden worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.