Pennen bedrukken: een perfect relatiegeschenk

26-09-2019, 08:55 |Van onze partner

Ben jij op zoek naar een relatiegeschenk om je relaties te bedanken én om ervoor te zorgen dat je onder de aandacht blijft? Dan is Pennen bedrukken een perfecte keuze! Het geven van een relatiegeschenk is veel meer dan zomaar een cadeautje die je weggeeft. Tegenwoordig draait het allemaal om klantrelaties. Een goede verstandshouding met je relaties is een must voor een langdurige samenwerking. Het is daarom zeker aan te raden om goed na te denken over het soort relatiegeschenk dat jij je klanten geeft, omdat het ook onderdeel is van de brand awareness van je bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk ook een goede manier op potentiele klanten aan te trekken.</p>
 

Mogelijkheden pennen bedrukken
Het is de kunst om je bedrijf onder de aandacht te brengen zonder dat het er te dik bovenop ligt. Op welke pen komt jouw logo te staan? Is dat een balpen, vulpen of touchpen? Naast een leuke bedrukte pennen is er nog veel meer mogelijk om als relatiegeschenk te geven. Vrijwel alles wat je kunt bedenken is leverbaar. Natuurlijk moet je wel iets kiezen wat past bij jouw klanten en waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben. Heb je al nagedacht wanneer je jouw relatiegeschenk gaat geven? Veel bedrijven doen dit rondom kerst. Houd er dan wel rekening mee dat je één van de vele bent, het is daarom leuk om ook op een ander moment in het jaar iets te sturen. Vergeet dus niet om iets te bestellen waarvan je weet dat het gebruikt wordt. Pennen zijn daarom altijd goed om te geven. Het is een veelvoorkomend probleem dat je iets op wilt schrijven, maar niet zo snel een pen bij de hand hebt. Dankzij bedrukte pennen als relatiegeschenk is dat probleem verleden tijd. Voorbeelden van andere handige relatiegeschenken naast pennen zijn notieblokken, doppers, mokken en tassen. Allemaal handige items die je vaak gebruikt.
 

Scherp geprijsde relatiegeschenken
Wat ook een belangrijke factor is: niet te veel betalen voor je relatiegeschenk. Bij Maxilia vind je heel veel relatiegeschenken die je kunt laten bedrukken en ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Alle items zijn gemakkelijk en snel online te bestellen en worden binnen enkele werkdagen geleverd. Binnen no time kun jij dus volop aan de slag met je brand awareness!