• Foto: Ab Donker

Arkel niet te stoppen: 'Het gaat heerlijk'

ARKEL Arkel blijft winnen én doet dat met grote cijfers. Op bezoek bij Kerkwijk kende Arkel geen genade en won het met 0-5 van de nummer negen van de stand. De grote man aan de zijde van Arkel: Corné van Horik met vier doelpunten. ,,Hij zorgt ervoor dat we net die lastige wedstrijden kunnen winnen'', aldus trainer Richard Smaal.

Door Sjors Tanis

Van Horik scoorde één keer in de eerste helft, waarin ook Remie Schuurman (0-2) het net wist te vinden. Een sterke eerste helft van Arkel, waarin Kerkwijk weinig te vertellen had. ,,We waren oppermachtig, maar je bent natuurlijk altijd op je hoede.''

Ook na rust kende Arkel geen problemen. ,,Het belangrijkste was om niet te verslappen'', aldus Smaal. Dat gebeurde niet en dankzij een officiële hattrick van Van Horik (vierde doelpunt van de wedstrijd, red.) liep Arkel uit naar een ruime 0-5 overwinning.

De vijfde zege op rij voor Arkel, dat alleen nog maar kan winnen op dit moment. ,,Het gaat heerlijk en we pakken ruime zeges de laatste weken. Dat is lekker'', sluit Smaal af.