• Ab Donker

Brilstand voor Unitas (za.), Ger Klop naar Kozakken Boys

GORINCHEM De wedstrijd tussen Unitas (za.) en Alblasserdam is zaterdagmiddag geëindigd zoals die begon: 0-0. Een knap resultaat van de hekkensluiter: ,,De nummer vijf van de competitie komt op bezoek, we zijn destijds bij hen helemaal weg gespeeld. Dan kan je zeggen dat dit geen verkeerd resultaat is", aldus Ger Klop, coach van de roodbroeken.

 

Spektakel kon de weg naar Sportpark Molenvliet niet vinden zaterdag. Aan beide kanten werden nauwelijks kansen gecreëerd. Waar Alblasserdam het moest hebben van individuele bevliegingen, stond het team van Unitas prima zijn mannetje. De roodbroeken gingen er zelf nog bijna met de drie punten vandoor. Nabil Kadiwahabi wipte de bal over de doelman heen, maar die was nog net op tijd terug om de bal voor de doellijn weg te plukken. ,,Hadden we stiekem nog bijna gewonnen ook", lacht Klop, die sprak van een 'goed' punt.

 

KOZAKKEN BOYS Klop kondigde na de wedstrijd aan dat hij een nieuwe uitdaging heeft gevonden. ,,Ik ga aan de slag bij Kozakken Boys. Ik ga de scouting op me nemen. Zowel op zaterdag als zondag", aldus een verheugde Klop, die eerder al scout was bij RKC Waalwijk. Het was al langere tijd bekend dat de Unitas-coach zou vertrekken op Molenvliet.