• Ab Donker

Doelpuntenfestijn bij SVW - Sparta '30

GORINCHEM Er vielen maar liefst negen goals in de laatste competitiewedstrijd van SVW. De Gorcumse streepjes wonnen met 6-3 van Sparta'30 en mag zich opmaken voor nacompetitiewedstrijden tegen Wieldrecht.

Tim Hartmant@Namtrah09

SVW leeft al wekenlang toe naar de nacompetitie en aankomende week is het eindelijk zover. Dan neemt de ploeg van Arie Schep het op tegen Wieldrecht, de nummer twee van de derde klasse C. Zaterdagmiddag moest nog wel even tegen Sparta'30 gespeeld worden. Dat seizoensslot eindigde in 6-3.

De eerste helft was SVW oppermachtig en kwam het middels frivool en aanvallend spel tot een niet eens geflatteerde 4-1 ruststand. Mergim Shala en Ahmed Kelifa zorgen na een half uur voor de 2-0 tussenstand. Nadat Sparta'30 de aansluitingstreffer maakte, pikten Kenny Lagendijk en Daniël Alexander ook hun doelpuntje mee.

Nadat wederom Kelifa en Menno Dekker voor een 6-1 voorsprong hadden gezorgd, wisselde Schep enkele spelers om iedereen aan het spelen toe te laten komen en dat zorgde ervoor dat SVW wat minder ging spelen. Sparta'30 kon zodoende nog tweemaal scoren: 6-3.

Of Schep iets weet van Wieldrecht? ,,Nog niet, maar daar komen we nog wel achter. We gaan de nacompetitie met een fitte selectie en vertrouwen tegemoet."