• Ab Donker

Kozakken Boys verliest laatste wedstrijd: 'Mislopen titel dreunde na'

WERKENDAM - Kozakken Boys verloor vorige week de kans op het tweede kampioenschap op rij in de Topklasse. De laatste wedstrijd van het seizoen dreunde die teleurstelling nog na en verloren de Werkendammers in eigen huis met 1-2 van SteDoCo. ,,Het zat er niet in'', was trainer Arie Schep duidelijk.

Door Sjors Tanis

Een vroege voorsprong na een eigen doelpunt van de bezoekers leek Kozakken Boys in het zadel te helpen, maar na een half uur keek de ploeg van Schep tegen een achterstand aan. ,,We konden heel weinig creëren en waren niet scherp.'' Dat had volgens Schep alles te maken met vorige week. ,,Het mislopen van kampioenschap was een kater en dat hadden we nog niet verwerkt. Dat was duidelijk vandaag.''

Door de nederlaag sluit Kozakken Boys het seizoen met apart gevoel af, zeker omdat Excelsior Maassluis uiteindelijk kampioen is. ,,Dat hadden wij zo maar kunnen zijn. Vorige week hebben we het weggegeven, maar we hebben een heel seizoen meegedaan om de titel. Daar ben ik wel tevreden over'', aldus de trainer van Kozakken Boys.