Kozakken Boys verliest opnieuw

HARDENBERG Kozakken Boys heeft, net zoals twee weken geleden, verloren. De ploeg van Danny Buijs moest na negentig minuten haar meerdere erkennen in HHC Hardenberg en verloor met 2-0. Kansen kreeg Kozakken Boys wel, maar scoren lukte weer niet.

Ondanks kansen in de eerste helft ging de ploeg uit Werkendam rusten met een 1-0 achterstand. Trainer Danny Buijs vond dat zijn ploeg in de eerste helft sterker was. ,,Ik kijk misschien met een gekleurde bril, maar ik denk dat we de betere ploeg waren in de eerste helft en ook kansen hebben gehad. Dan is het jammer dat HHC vlak voor rust op voorsprong komt'', aldus de trainer.

Over de hele wedstrijd gezien denkt de oud-prof dan ook dat zijn ploeg meer verdiend heeft. Buijs: ,,Ik denk dat we een gelijkspel hebben verdiend. Ook in de tweede helft kregen we nog kansen, maar die moeten er wel in.'' De titel is volgens Buijs nog niet uit zicht. ,,We doen nog bovenin mee en aan het eind staan we waar we moeten staan. Maar volgens mij zijn we niet titelkandidaat nummer één.''