• sgarnatuurcentrum1.jpg
    Natuurcentrum / kinderboerderij in het Gijsbert van Andelpark

    Archief BDUmedia

Natuurcentrum wordt golfbaan tijdens Gorcum Open

GORINCHEM Volgende week donderdag 11 mei is het zover dan vindt het eerste Gorcum Open plaats. Het Gijsbert van Andelpark is dan voor een dag een golfbaan, een FUNgolfbaan. In navolging van FUNgolftoernooien in het Vondelpark, Tilburg, Rotterdam, De Meern, Bloemendaal, Amsterdam Noord is nu ook Gorinchem aan de beurt.

Een FUNgolftoernooi wordt gespeeld met een lichtere bal, en altijd ten bate van een waardevol maatschappelijk initiatief. De 9 holes golfbaan is uitdagend en leuk, met o.a. een spectaculaire afslag vanaf de uitkijktoren van het Natuurcentrum. Alle netto opbrengsten van Het Gorcum Open komen ten goede aan het Natuurcentrum Gorinchem. Het Gorcum Open zal jaarlijks worden georganiseerd.

Er kan nog worden deelgenomen aan het 9 holes FUNgolftoernooi voor bedrijven/teams en aan het individuele golftoernooi en kans maken op leuke prijzen beschikbaar gesteld door Golfclub Almkreek & The Dutch. De bedrijven spelen in teams van drie personen en de individuele deelnemers spelen stableford met 1/2 handicapverrekening. belangstellenden kunnen ook 11 mei ook langskomen om kennis te maken met het mooie golfspel, en kans te maken op leuke prijzen met de Cabrio Chip in wedstrijd op het plein van het Natuurcentrum Gorinchem.

Deelname met een team van 3 personen bedraagt 150 euro incl. btw en deelname aan het individuele toernooi kan al vanaf 25 euro. Aanvang bedrijven/team toernooi vanaf 13:30 uur, individueel vanaf 16.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.gorcumopen.nl

Het Gorcum Open wordt mede mogelijk gemaakt door Golfpark Almkreek en in samenwerking met het Da Vinci College & Toekomst van Nederland.