Nomineren Gorcum Sportgala

GORINCHEM Het Gorcum Sportgala beleeft zijn zevende editie op vrijdag 3 februari 2017. Die avond worden Gorcums Sporter, Sportploeg, Sporttalent, Sportinitiatief en Sportfoto van het jaar 2016 verkozen en wordt een aantal vrijwilligers uit de plaatselijke sport bedankt voor hun inzet. Nomineren is mogelijk tot en met 5 december.

Via de website www.gorcumsportgala.nl kunnen inwoners van de stad en vertegenwoordigers van sportverenigingen hun kandidaten voordragen: wie verdienen een nominatie of award voor de titels van sporter, sportploeg en sporttalent van het jaar? Welke sport-gerelateerde initiatieven moeten nog eens onder de aandacht worden gebracht en wat is de mooiste sportfoto die is gemaakt in 2016? Ook Gorcumers die hun sport buiten de stad beoefenen, komen in aanmerking voor de prijzen.

Nominaties dienen goed onderbouwd ingezonden te worden. De criteria waaraan nominaties moeten voldoen staan beschreven op www.gorcumsportgala.nl. Inzenden is via deze website mogelijk tot en met 5 december 2016.

Het decor voor het evenement is nieuw. Het Gorcum Sportgala 2017 vindt namelijk plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Daardoor kunnen meer toeschouwers het gala bijwonen en kan voorafgaand aan het gala een Sportdiner worden gehouden.

Tijdens het avondprogramma biedt het Gorcum Sportgala een podium aan veel meer talent uit de stad, ook uit culturele en maatschappelijke hoek.