• Etienne Hessels
  • Etienne Hessels

November Nominatiemaand voor Gorkum TV Sportgala

GORINCHEM Wie zijn de Gorcumse sporters van het jaar 2018? Wie zijn de grootste sporttalenten, welke verenigingen waren het meest succesvol, wat waren de beste sportinitiatieven van het jaar en wat was het indrukwekkendste, leukste, grappigste of schokkendste sportmoment van 2018?

Die vragen worden allemaal beantwoord tijdens de negende editie van het Gorkum TV Sportgala, op vrijdag 1 februari in de Evenementenhal. Het is het grote jaarlijkse sportfeest voor de stad, waar de sportawards worden uitgereikt in een programma vol optredens van Gorcumse artiesten en met aandacht voor veel meer mooie initiatieven uit de stad.

Om sporters, talenten, teams, initiatieven en vrijwilligers hun verdiende plaats in de spotlights te geven, moeten ze eerst worden voorgedragen vanuit de stad. Gorcumers, en mensen die de Gorcumse sport volgen, worden dan ook uitgenodigd om de kandidaten die straks echt niet mogen ontbreken op het podium te nomineren. Nominaties kunnen – goed onderbouwd! – worden ingezonden via www.gorcumsportgala.nl en via het mailadres nominaties@gorcumsportgala.nl.

De bekende categorieën Sporter van het Jaar, Sportploeg van het Jaar, Sporttalent van het Jaar, Sportinitiatief van het Jaar en Sportvrijwilliger van het Jaar (uit die laatste categorie wordt er niet één gekozen, zij worden allemaal in het zonnetje gezet) komen allemaal weer voorbij tijdens het gala op 1 februari. Nieuw is de categorie Sportmoment van het Jaar. Deze wordt de komende dagen geïntroduceerd. Houd daarvoor de social media van het Gorkum TV Sportgala in de gaten!

Nomineren is mogelijk tot 1 december.