SVS'65 wint eerste competitiewedstrijd na winterstop

SPIJK - SVS'65 heeft de eerste wedstrijd na de winterstop winnend afgesloten. De ploeg van trainer Glenn Calor trok de goede lijn van voor de winterstop door en won met 2-1 van ASH. Maikel van Schaften en Mark Kortlever scoorden namens SVS'65.

De ploeg uit Spijk kwam niet goed uit de startblokken. Na een half uur maakte ASH de 0-1. Glenn Calor zei dat de beginfase niet geweldig verliep. ,,We waren de eerste minuten zoekende. Na 20 minuten namen we de overhand en kregen we kansen. Toch maakte ASH de 0-1, dat was jammer'', aldus Calor.

Over de tweede helft was de trainer tevreden. Hij zegt: ,,Een speler van ASH kreeg rood en wij maakte al snel de 1-1. Dan weet je dat er meer in zit. Gelukkig scoren we na 70 minuten de 2-1. Daarna zijn wel eigenlijk niet meer in de problemen gekomen. Het tempo was hoger en daar had de tegenstander blijkbaar moeite mee.''

De wedstrijd geeft Calor vertrouwen voor de rest van het seizoen. ,,We worden steeds beter en het team blijft hard werken. We creëren elke wedstrijd genoeg kansen en daar ben ik heel blij mee'', aldus de coach van SVS'65.