• Ab Donker

SVW hoopt nog altijd op tweede klasse

Tim Hartmant@Namtrah09

WIELDRECHT SVW heeft nog één horde te gaan op weg naar de tweede klasse. In het pinksterweekend volgt een tweeluik met GDC, omdat er afgelopen zaterdag met 0-2 gewonnen werd van Wieldrecht.

Afgelopen week speelde SVW op eigen veld met 2-2 gelijk tegen Wieldrecht en daar baalden de streepjes enorm van. De kansen waren namelijk volop aanwezig om al met een ruime marge naar Wieldrecht af te reizen.

En dus werd er gevreesd voor een loodzware klus in Wieldrecht, maar in de praktijk viel dat reuze mee. Net als in Gorinchem was ook zaterdag SVW de bovenliggende partij. ,,Het was een beetje hetzelfde spelbeeld als in Gorinchem", zag ook SVW-coach Arie Schep. Het werd uiteindelijk 0-2 door goals van Menno Dekker en Daniël Alexander. Al had die score nog ruimer uit kunnen vallen, mede door de rode kaart bij Wieldrecht.

,,We hadden wederom met rust al 0-3 voor moeten staan en eigenlijk na die 0-2 hadden we er ook nog wel drie of vier meer kunnen maken", aldus Schep, die nu in een tweeluik met GDC mag strijden om één plaatsje in de tweede klasse.