• Foto: Ab Donker

SVW 'wint' puntje in overgespeelde wedstrijd

GORINCHEM Voor de tweede keer dit seizoen reisde SVW af naar Andel voor een ontmoeting met Sparta'30. De eerste competitiewedstrijd moest overgespeeld worden omdat drie spelerspassen van SVW niet werden goed gekeurd. Scheidsrechter Van Hoogdalem had dit keer de eer om de passen controleren en alles werd in orde bevonden. In vergelijking met de vorige wedstrijd won SVW uiteindelijk een puntje. In een zeer saaie wedstrijd scoorden beide ploegen eenmaal: 1-1.

SVW, dat door een vertrouwensbreuk tussen spelers en technische staf met een gehalveerde selectie op de proppen kwam, noteerde voor rust via Jordi Melkert de 0-1. Zijn voorzet zeilde vanaf 45 meter onbedoeld binnen. Na rust was de 1-1 Remco van der Heijden ook het enige hoogtepunt.

,,Hier schieten beide teams niets mee op", sprak centrale verdediger Mergim Shala, die zich goed voelt op zijn nieuwe positie. Over het voorval van de afgelopen week wilde hij echter niets kwijt: ,,We moeten vooruit kijken, dus ik wil daar liever niets over zeggen."

Wie helemaal niets wilde zeggen, ook niet over de wedstrijd, was trainer Robertino Lotto. ,,Hij heeft er geen behoefte aan en dat is zijn goed recht", deelde zijn assistent Cees Trapman de aanwezige media mee. Veel van de twaalf spelers die met het tweede mee zouden moeten doen, waren toeschouwer van het gelijke spel.