Titel lijkt voor Sleeuwijk uit zicht

SLEEUWIJK Sleeuwijk heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen laagvlieger Herovina met 2-0 verloren. Door de nederlaag lijkt Sleeuwijk de titel te kunnen vergeten. ,,Door deze nederlaag is de titel heel ver weg'', aldus trainer Philip de Haan.

De 44e minuut was het cruciale moment in de wedstrijd. Vlak voor rust scoorde Herovina de 1-0. Trainer Philip de Haan zegt dat dit het keerpunt was in de wedstrijd. ,,Door één moment van onoplettendheid gaan we met een achterstand de rust in, terwijl we wel een veldoverwicht hadden. Zonder zelf veel kansen te creëren overigens'', aldus een teleurgestelde trainer.

In de tweede helft bleek Sleeuwijk niet in staat de achterstand om te buigen. De Haan: ,,In de tweede helft waren we niet meer aan het voetballen, er zat geen idee achter.'' Door de nederlaag verliest Sleeuwijk de aansluiting bovenin. ,,Ik denk dat we de titel nu wel mogen vergeten. Als we nog mee wilden spelen voor het kampioenschap hadden we vandaag de punten moeten pakken. We moeten ook nog opletten dat we niet verder wegzakken. We hebben namelijk een kleine spelersgroep en dat is natuurlijk een nadeel.''