• Uitslagen.

    Tim Hartman

UITSLAGEN: Kozakken Boys nadert koploper, Unitas (za.) wint streekderby

REGIO Het was dit weekend een inhaalweekend in de regio en dus haalden (bijna) alle ploegen een wedstrijd van de eerste seizoenshelft in. Enkel de wedstrijd van GJS, tegen koploper DUNO, werd wederom afgelast.

Tim Hartman / t@TimHartman09

De kampioenskriebels zijn bij Kozakken Boys dit weekend weer een beetje toegenomen. Zelf wonnen de Werkendammers op eigen veld van HHC Hardenberg (4-2), maar belangrijker nog: Katwijk verloor met 1-0 op bezoek bij GVVV. Het gaat tussen de Boys (tweede) en koploper Katwijk bedraagt nog maar drie punten. Allerlaatste wedstrijd van het seizoen? Kozakken Boys – Katwijk. Al kan er nog een hoop gebeuren tot die tijd. Het werd dit keer geen 9-0, zoals in de thuiswedstrijd, maar Unitas (zo.) heeft wel weer drie punten bij mogen schrijven na het duel met Delft (0-3).

EENSGEZIND Tweedeklassers SVW en Woudrichem waren dit weekend eensgezind. Beide ploegen speelden 3-3, en niet eens tegen elkaar. Over SVW - Hardinxveld leest u aanstaande dinsdag alles in De Stad Gorinchem, Woudrichem pakte het punt in Papendrecht na een 2-0 achterstand.

In de derde klasse wist enkel Schelluinen te winnen. (5-2 tegen DFC). De overige derdeklassers (Vuren, Sleeuwijk en Herovina) behaalden gezamenlijk één puntje. Die kwam op het conto van Sleeuwijk, dat thuis 2-2 speelde tegen GDC. Herovina verloor met 0-3 van Haaften, terwijl Vuren de zeer belangrijke degradatiekraker tegen Asperen met 2-3 verloor.

DERBY In de vierde klasse werd de regionale derby tussen SVS'65 en Unitas (za.) gespeeld. De roodbroeken wonnen (1-2) en bleven zodoende koploper, twee punten boven Arkel, dat eveneens won. MVV'58 werd met 4-0 verslagen.

ALLE UITSLAGEN: Zie hier een overzicht van alle uitslagen in de regio:

Tweede Divisie: Kozakken Boys – HHC Hardenberg 4-2

Eerste klasse: Delft – Unitas (zo.) 0-3

Tweede klasse: Papendrecht – Woudrichem 3-3, SVW – Hardinxveld 3-3

Derde klasse: Schelluinen – DFC 5-2, Vuren – Asperen 2-3, Sleeuwijk – GDC 2-2, Herovina – Haaften 0-3

Vierde klasse: SVS'65 – Unitas (za.) 1-2, Arkel – MVV'58 4-0